Naturetty blogs: ekoloģiska un dabīga boho stilā iekārtota guļamistaba ar istabas augiem, kas uzkopta ar 100% dabiski tīrīšanas līdzekļiem

100% dabiski tīrīšanas līdzekļi ekoloģiskam un dabīgam mājoklim

0 comments

Mūsdienās izvēle par labu dažādiem ekoloģiskiem un dabiskiem produktiem kļūst arvien nozīmīgāka, un dabiskais arvien biežāk parādās kā labāka alternatīva mākslīgajiem un ķīmiskajiem produktiem. Dabisks un ekoloģisks dzīvesveids sevī iekļauj ne tikai rūpes par mums pašiem ar dažādiem dabiskiem produktiem, bet arī par mūsu apkārtējo vidi. Un jā, arī ar 100% dabiskiem tīrišanas līdzekļiem Tu vari panākt to, ka Tavs mājoklis ne tikai spīd un laistās, bet ir arī kopumā daudz veselīgāks un eko draudzīgāks. 

Kāpēc izmantot dabiskus produktus mājas uzkopšanā?

Dabiskie tīrīšanas līdzekļi, atšķirībā no dažādām ķīmiskām alternatīvām, ir brīvi no dažādiem spēcīgiem toksīniem un ķīmiskām vielām. Tie ne tikai efektīvi un saudzīgi tīra dažādas virsmas, bet ir arī pilnībā droši Tev, Tavai ģimenei, bērniem, mājdzīvniekiem un galu galā - mūsu planētai!

Galvenās sastāvdaļas dabiskiem uzkopšanas līdzekļiem:

  1. Etiķis: Šis populārais šķīdums noderīgs arī daudzām citām lietām, atskaitot ēst gatavošanu! Tā skābes īpašības padara to par pilnvērtīgu tīrīšanas līdzekli, efektīvi cīnoties ar taukiem un netīrumiem uz galda, stikla un citām virsmām.
  2. Dzeramā soda: Universāls un daudzpusīgs līdzeklis, kas novērš nepatīkamus aromātus, notīra traipus un darbojas kā maigs, bet abrazīvs tīrīšanas līdzeklis, kas piemērots dažādām virsmām. 
  3. Citrons: Citrona dabīgās skābes padara to gan par lielisku dezinfekcijas, gan teicamu attaukošanas līdzekli, turklāt ar ļoti patīkamu aromātu.
  4. Ēteriskās eļļas: Izmanto tādu ēterisko eļļu kā tējas koka, lavandas un eikaliptu eļļu dabīgās antibakteriālās un pretsēnīšu īpašības, kas ne tikai palīdz uzkopšanā, bet nodrošina patīkamu aromātu uzkopšanas procesā. 

Ieteikumi dabīgā mājas uzkopšanā un dabisko līdzekļu receptes

  1. Universālais tīrīšanas līdzeklis: Pagatavo universālu un dabisku uzkopšanas līdzekli - vienlīdzīgās daļās sajauc ūdeni ar etiķi pudelē, kurai ir pūšamais-spreja uzgalis. Patīkamākai smaržai vari pievienot dažas piles ēterisko eļļu.
  2. Dzerāmās sodas skrubis: Sajauc dzeramo sodu ar ūdeni, radot pastai līdzīgu masu, ko vari izmantot izlietņu, trubu un flīžu noberšanai. Atkal jau vari pievienot dažas piles ēterisko eļļu, lai līdzeklim būtu patīkamāks aromāts.
  3. Citrusa līdzeklis: Dažas nedēļas mērcē citrona mizas etiķī, pēcāk šo šķidrumu nokās un atšķaidi ar ūdeni, un Tavs dabiskais citrusa tīrīšanas līdzeklis ir gatavs lietošanai!
  4. Dabisks gaisa atsvaidzinātājs: Uz lēnas uguns vāri ūdeni ar kanēļa standziņām, citrona mizām un dažām pilēm ēterisko eļļu, lai atsvaidzinātu gaisu un radītu lielisku atmosfēru no dažādām dabiskām sastāvdaļām, neizmantojot mākslīgos gaisa “atsvaidzinātājus”.

Dabisku līdzekļu izmantošanas nozīme

Izvēloties dabiskus tīrīšanas līdzekļus, Tu ne tikai padari savu mājokli ekoloģiskāku, bet arī pasargā no dažādām spēcīgām ķimikālijām savus tuviniekus, turklāt radot pozitīvu ietekmi uz apkārtējo vidi un planētu. Visi šie minētie līdzekļi ir pilnībā dabiski, tie nepiesārņo dabu, nerada bīstamus blakusproduktus un galu galā - samazina Tavas ekoloģiskās pēdas nospiedumu.

Naturetty solījums

Mēs, Naturetty radītāji, esam pārliecināti, ka jebkurš cilvēks var sasniegt sev vēlamo rezultātu, nelietojot toksiskas vielas savā organismā un sadzīvē, tā skaitā - parūpēties par tīru un patīkamu mājokli un apkārtējo vidi. Tieši šī iemesla dēļ mūsu izveidotajā platformā atradīsi tikai 100% dabiskus produktus, un mēs vēlamies iedrošināt un izglītot cilvēkus par dabisku dzīves veidu ilgtermiņā, izvēloties dzīvus, tīrus, dabiskus un veselīgus produktus!



More articles

Comments (0)

There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!

Leave a comment