Naturetty blogs: ģimene, Ziemassvētki, decembris, fotostudija, gulta, tētis, mamma, meitiņa, dekorācijas, tirdziņi

7 veidi, kā sajust Ziemassvētku noskaņu, pirms svētki klauvē pie durvīm

0 comments

Lampiņu mirdzums, kanēļa aromāts, ģimenes kopābūšanas siltums - Ziemassvētku sezona ir kaut kas maģisks, kas piepilda mūs ar prieku un gaidīšanas sajūtu. Bet kāpēc gan gaidīt līdz 24. decembrim, lai izbaudītu svētku noskaņu? Šeit ir 7 sirsnīgi un skaisti veidi, kā iegrimt Ziemassvētku priekā jau pirms lielās dienas pienākšanas.

1. Izbaudi skaisto ziemu

Nav labāka veida, kā gūt Ziemassvētku noskaņu, kā iepazīties ar dabas mieru un skaistumu. Pastaigājies pa sniega klāto mežu vai uzkāp kādā paugurā, lai iemūžinātu elpu aizraujošo ziemas ainavu. Būšana dabā ļauj relaksēties, aizmirst par ikdienas raizēm un rada lielisku pirmssvētku sajūtu.

Dabas ainava mežs ziemā saulrietā

2. Apmeklē burvīgos Ziemassvētku tirdziņus

Izbaudi svētku gaidīšanas prieku un atbalsti vietējos mājražotājus, apmeklējot skaistos Ziemassvētku tirdziņus. Izbaudi pastaigas ar ģimeni, novērtē cilvēku rokām radītos darinājumus, baudi karstvīna un kanēļa smaržu un priecājies par apkārt esošo skaistumu! Ziemassvētku tirdziņa apmeklējums būs ideāls veids, kā piepildīt sirdi ar Ziemassvētku gaidīšanas prieku! Daži no skaistākajiem tirdziņiem tepat Latvijā, ko iesakām apmeklēt šajā, 2023. Gadā:

Rīgā:

Apmeklē savu tuvāko Ziemassvētku tirdziņu Rīgā un citus pasākums, ko var sameklēt un apskatīt liverriga.com un gadatirgi.lv

 

Citur Latvijā:


Ir izvedota decembra tirgus karte, kur iespējams atrast sev tuvāko Ziemassvētku tirdziņu.

Vari doties arī nelielā izbraucienā un piedzīvojumā ārpus Latvijas robežām, piemēram, uz Tallinu, kur norisinās viens no Eiropas labākajiem Ziemassvētku tirdziņiem un kurš apmeklētājiem būs pieejams līdz 7. janvārim, vai arī paviesoties lielākajā ziemas festivālā visumā “Ziemassvētku kosmosa stacija” Lietuvā Pakrojas Muižā līdz 14. janvārim, kurā varēs baudīt ne tikai visuma gardumu un gastronomisko atklājumu gadatirgus labumus, bet arī vērot pārsteidzošu gaismas un lāzera šovu, aplūkot kosmiska izmēra gaismas laternas, lidojošus zvaigznājus un ledājus, un vēl miljons atklājumu (15 hektāru teritorijā!).

Ziemmasvētku tirdziņš Rīgā Doma laukumā

3. Baudi Ziemassvētku filmu vakarus ar saviem mīļajiem

Jau laicīgi sagatavo labāko Ziemassvētku filmu sarakstu un atrodi šīs filmas populārākajās straumēšanas vietnēs. Parūpējies par sezonāliem, gardiem un veselīgiem našķiem un dzērieniem - vietējā tirdziņā vari iegādāties kaltētus ābolīšus, kas būs lieliska un veselīga uzkoda, tāpat vari pagatavot ceptus ābolus ar kanēli, kas ir vēl viens gards Ziemassvētku saldums. Protams, parūpējies par dzērieniem - pagatavo karstvīnu, ābolu sidru vai kādu citu karsto dzērienu un bagātini tā garšu, izmantojot dažādas sezonālās garšvielas kā kanēli, krustnagliņas, ingveru un kardamonu. Ja vēlies sasildīt savu sirdi, tad iesakām apsvērt tādas leģendāras filmas kā It's a Wonderful Life un Miracle on 34th Street, savukārt, ja gribi kārtīgi izsmieties, tad vari izvēlēties tādas filmas kā Home Alone 1 & 2, National Lampoon's Christmas Vacation un Christmas with the Kranks.

 

Vakariņu galds Ziemmassvētku vakarā

4. Neaizmirsti parūpēties par sevi!

Parūpējies par sevi un iepriecini arī sevi, gatavojoties gada sirsnīgākajiem svētkiem! Apmeklē kādu SPA centru vai izveido savu mājas SPA vakaru, ko vari organizēt, izmantojot tikai dabiskus produktus, kas Tev ļaus būt vēl tuvāk dabai šajā skaistajā svētku gaidīšanas laikā. Naturetty.com produktu klāstā atradīsi tikai un vienīgi 100% dabiskus līdzekļus Tavam skaistumam un labsajūtai, kas lieti noderēs arī Tavā mājas SPA! Sagaidi Ziemassvētkus omulīgi un rūpēs arī par sevi ne tikai apkārtējiem!

Kājas ar vilnas zeķēm pie kamīna

5. Darbojies radoši

Ar rokām darinātu rotājumu un dekorāciju veidošana, personalizētu kartiņu izgatavošana un gardu svētku našķu gatavošana būs ne tikai fantastisks veids, kā sajust aiz stūra gaidāmos svētkus, bet arī lieliskas aktivitātes, kurās kopīgi iesaistīties gan ar bērniem, gan citiem ģimenes locekļiem! 

Kartona spēļu pilsētiņa ziemā

6. Klausies svētku mūziku un dekorē savu mājokli

Ļauj skaistajām Ziemassvētku dziesmām piepildīt Tavu mājokli! Mūzikai ir unikāla spēja raisīt visdažādākās emocijas un radīt skaistu svētku atmosfēru. Kamēr izbaudi savas iecienītākās Ziemassvētku melodijas, iesaisties radošās aktivitātēs un rotā savu mājokli! 

Ziemassvētku eglīte, atpūtas krēsls un sveces romantiskā gaisotnē

7. Dāvā prieku citiem

Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks, un labākais veids, kā sasildīt savu sirdi un gūt dāvināšanas prieku, ir piedalīties dažādās labdarības akcijās vai uzrīkot pašam savu! Sarūpē dāvanas vietējai dzīvnieku patversmei, sagatavo paciņas veco ļaužu pansionātam, ziedo labdarībai naudu vai jebko citu, ko vari ziedot un kas būs lietderīgs kādam citam - iespējams, Tev iekrājusies drēbju kaudze, no kuras sen vēlies atbrīvoties? Iespējams, vēlies atjaunot savu trauku kolekciju un esošos ziedot kādam, kuram tie noderēs vairāk? Šis būs ne tikai sirsnīgs nesavtīgs darbiņš, kas padarīts, bet arī lielisks veids, kā ievērot Less-waste dzīvesstilu. Prieka dāvāšana citiem piepildīs Tavu sirdi ar siltumu un gaišumu, gaidot šos baltos un skaistos svētkus! 

Kolektīvs, kas vāc ziedojumus labdarībai

Izbaudot šīs dažādās pieredzes, Tu ne tikai sagaidīsi Ziemassvētkus ar siltumu sirdī un dvēselē, bet radīsi sev skaistas un paliekošas atmiņas turpmākajiem gadiem. Iespējams, kādas no šīm aktivitātēm pat kļūs par Tavām vai Tavas ģimenes tradīcijām!



More articles

Comments (0)

There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!

Leave a comment