Naturetty blogs: 100% dabisks Latvijā ražots Oga7 sejas krēms, videi draudzīgā iepakojumā, kuru tur dabiska dzīvesveida sieviete plaukstās

OGA7 Cosmetics stāsts

0 comments

OGA7 Cosmetics stāsts

OGA7 Cosmetics ir augstākās kvalitātes ķermeņa kopšanas kosmētika, produktu sastāvdaļas ir svaigas un 100% dabiskas, nesatur parabēnus, minerāleļļas, mākslīgus konservantus vai krāsvielas. Dr. I.Cinkmaņa pieredze ir tā, kas padara OGA7 Cosmetics ķermeņa kopšanas produktus unikālus.

OGA7 Cosmetics produkti veicina Jūsu skaistumu un labsajūtu, nevis kompromitē to, piedāvājot ilgtspējīgus risinājumus ar ilgtermiņa rezultātiem.

‘’Mēs ticam, kad runa ir par Jūsu ādu un veselību – jo mazāk ir noslēpumu, jo labāk. ‘’ Dr. I. Cinkmanis

Izvēloties sejas ādas vai ķermeņa kopšanas produktus, nereti galvenais kritērijs ir to sastāvs. Tam jābūt pēc iespējas dabīgākam un jāsatur pēc iespējas mazāk dažādu konservantu, mākslīgu krāsvielu, parabēnu, ķīmisku biezinātāju un minerāleļļu. Nenoliedzami, ka arī aromātam, konsistencei un iepakojumam ir būtiska nozīme. Oga7 Cosmetics ķermeņa kopšanas kosmētika izpilda visas šīs prasības un sniedz pat vairāk, jo produktos izmantotās izejvielas ir ne tikai 100% dabīgas, bet lielākoties iegūtas tepat Latvijā – Oga7 Cosmetics laboratorijā. Oga7 ķermeņa un sejas krēmi līdztekus labi zināmām sastāvdaļām – linsēklu eļļai, zaļās tējas un priežu čiekuru ekstraktam – satur arī tādas unikālas sastāvdaļas kā gaileņu, tomātu mizu un augļu, kā arī kartupeļu mizu ekstraktu. Šādas specifiskas izejvielas nav nekur nopērkamas, tādēļ ekstraktus savā ražotnē OGA7 gatavo paši un var apgalvot, ka receptes ir unikālas un šobrīd pasaulē tām identisku nav.

Oga7 Cosmetics – tā ir ķermeņa kopšanas kosmētika, ko tava āda pieņems un ar pateicību pilnībā izmantos. Izstrādājot produktu receptes, ir ņemts vērā, cik lielu krēma apjomu ādas šūnas spēj uzsūkt un absorbēt. Vienlaikus ir domāts arī par to, lai krēmu sastāvdaļas iedarbotos tikai nonākot saskarē ar ādu un saglabātu savu efektivitāti līdz produkta lietošanas beigām.

Visa produkcija ir iepakota īpašā stikla iepakojumā, kas atbilst jaunākajiem tehnoloģijas sasniegumiem un medicīniskās sterilitātes prasībām, tādējādi pasargājot no produkta un iepakojuma savstarpējās mijiedarbības.

Pateicoties izcilajam produktu sastāvam tiek aktivizēti ādas šūnu enzīmi, kas atbild par šūnas saglabāšanas un DNS ķēdes atjaunošanas procesiem. Rezultātā – jebkurš ādas kairinājuma vai bojājuma process tiek apturēts un neitralizēts. Tavs ieguvums ir vesela, atjaunota un nevainojama izskata āda, turklāt tiek respektētas pat jutīgākās un kaprīzākās ādas vajadzības.

Oga7 Cosmetics ķermeņa kopšanas kosmētikas līnijas idejas autors un formulu izstrādātājs ir bioķīmiķis, pētnieks un zinātņu doktors Dr.sc.ing. Ingmārs Cinkmanis. Sākotnēji produktus viņš radīja, lai risinātu savu ģimenes locekļu ādas problēmas, jo veikalos nopērkamie produkti nespēja apmierināt jutīgas ādas vajadzības. Par produkcijas ražošanas tehnisko pusi un biznesa risinājumiem atbildīgs ir Ingmāra brālis Normunds Cinkmanis. Tādēļ uzņēmumu var uzskatīt par veiksmīgu ģimenes uzņēmumu. Oga7 Cosmetics klāstā ir dienas krēms, nakts krēms, roku un ķermeņa krēms, kā arī micelārais avota ūdens sejas ādas attīrīšanai.

Iegādājies uzņēmuma ķermeņa kopšanas kosmētiku arī Naturetty!



More articles

Comments (0)

There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!

Leave a comment