5 patiesības par skaistumkopšanas industrijas aizkulisēm, kas mainīs Tavu dzīvi

5 patiesības par skaistumkopšanas industrijas aizkulisēm, kas mainīs Tavu dzīvi

0 comments

Mēs ikdienā izmantojam dažādus skaistumkopšanas līdzekļus, lai justos labāk un uzlabotu savu izskatu, piemēram, padarītu ādu vizuāli jaunāku, taču bieži nemaz neaizdomājamies, kādas ir skaistumkopšanas industrijas aizkulises un kā top mūsu iemīļotākie produkti. Vai līdzekļi, ko izmantojam ikdienā, sniedz patiesu labumu mūsu ķermenim, un produktu ražotāji mums nemelo?

Kosmētika var radīt ādas problēmas

Vai Tu zināji, ka daži produkti, ko ikdienā izmanto, var radīt veselības problēmas, kas var nepazust gadiem ilgi? Daļa skaistumkopšanas līdzekļu, ko varam iegādāties veikalos vai internetā, satur dažādus ķīmiskus elementus, kas var radīt kairinājumu vai alerģijas, lietojot tos ilgtermiņā. Rezultātā, lietojot savai ādai nepiemērotus un kaitīgus kopšanas līdzekļus, veidojas apsārtums, nieze, akne un citas ādas problēmas. Parādoties problēmām, tās ne vienmēr uzreiz saista ar nepiemērotiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem.

Lai arī šie toksīni var būt nelielā koncentrācijā un pēc vienas lietošanas reizes nevar nodarīt bojājumus ādai, tas nenozīmē, ka ilgtermiņā produkts neradīs negatīvas sekas. Jo vairāk āda tiek pakļauta ķīmisko toksīnu iedarbībai, jo vairāk ādas problēmu var rasties. Tieši šī iemesla dēļ, kosmētiku, kura ir piesātināta ar toksiskām vielām, iesaka no sejas notīrīt pēc iespējas ātrāk, lai mazinātu iespējamu ādas problēmu veidošanos.

Izvēlies Naturetty platformā pieejamos produktus, kuru sastāvā ir tikai 100% dabiski produkti!

Uzņēmumi kļūst par iemeslu labdarības akcijām

Dažādi kosmētisko līdzekļu ražotāji, kas ir pazīstami gandrīz ikvienam, ļoti bieži izvēlas daļu no saviem ienākumiem ziedot labdarībai. Vai Tu zināji, ka daļa šo uzņēmumu ir viens no iemesliem, kādēļ ir nepieciešams vākt ziedojumus? Tas ir tādēļ, ka uzņēmumi izvēlas produktu sastāvā iekļaut dažādus toksīnus, kas rada negatīvu ietekmi uz cilvēku veselību un reizēm arī izskatu. Nav noslēpums, ka uzņēmumi mēdz produktus testēt uz dzīvniekiem, tādā veidā nodarot tiem kaitējumu. Rezultātā cilvēki un dzīvnieki saskaras ar dažādām problēmām un to ārstēšanai bieži ir nepieciešami lieli līdzekļi, kuru iegūšanai tiek vākti ziedojumi.

Neticami lēti zīmolu produkti un to kaitējums

Esi noskatījis kāda iemīļota zīmola skaistumkopšanas līdzekli, kas ir neticami lēts? Izskatās pārāk labi, lai būtu patiesība? Tā visdrīzāk nav patiesība, un tiek pārdots pakaļdarinājums.

Visbiežāk pakaļdarinājumus dažādiem kosmētikas līdzekļiem var iegādāties interneta veikalos, kur dažādu populāru zīmolu preces tiek pārdotas par neticami zemām cenām. Tās var izskatīties pilnīgi tāpat, kā oriģināls, tomēr sastāvs ir pavisam atšķirīgs. Norādītais sastāvs arī var būt identisks oriģinālajam, jo tiek atdarināts oriģinālais iepakojums un netiek kontrolēts, kas tiek pievienots produktiem. Šādi produkti visbiežāk satur vairāk toksīnus, kas var paātrināt ādas slimību veidošanos, nekā produkts, kas pirkts no uzticamiem veikaliem, kuros tiek pārdotas tikai oriģinālas zīmolu preces, ar kontrolētu sastāvu iegūšanas veidu un izejvielām. Dabiski produkti ne vienmēr maksā lielu naudu, taču nereti, vērtīgo sastāvdaļu dēļ, cena var būt augstāka.

Kosmētikas industrija atstāj negatīvu ietekmi uz dabu

Ikviens no mums zina, ka, ieejot veikalā, lai iegādātos skaistumkopšanas līdzekļus, mūsu acu priekšā ir neskaitāmi iepakojumi – pudelītes, kastītes un maisiņi, kas ražoti no plastmasas. Lai arī arvien vairāk uzņēmumu šobrīd šo problēmu cenšas risināt, ieviešot dažādas plastmasas alternatīvas, piemēram, metāla, stikla, pārstrādātu materiālu iepakojumus, taču ar to nepietiek. Vēl joprojām vairākums uzņēmumu turpina izmantot dabai kaitīgus materiālus savu produktu iepakošanai. Ja ikviena kompānija ražotu produktus, kas netiktu iesaiņoti plastmasas pudelītēs un kastītēs, tiktu ievērojami samazināts vides piesārņojums.

Lēta darbaspēka izmantošana

Daudzi no populārajiem kosmētikas zīmoliem smagi nostrādina savus darbiniekus, lai saražotu nepieciešamo produktu apjomu. Vai zināji, ka citās valstīs šie darbinieki nereti vien ir pat bērni?

Diemžēl arī daļa no dabiskajām izejvielām vēl joprojām tiek iegūtas, izmantojot lētu darbaspēku. Izpēti un uzzini, kā konkrēti uzņēmumi iegūst nepieciešamās izejvielas, pirms atbalsti kādu no tiem, iegādājoties to piedāvātos produktus.

Ja vēlies iegādāties 100% dabiskus skaistumkopšanas līdzekļus, kuru produktu izcelsmi un ražošanu esam jau pārbaudījuši un, kas liks Tavai ādai un garam justies labi, ieskaties Naturetty! Šeit atradīsi gan ikdienai nepieciešamas lietas, piemēram, zobu birstes, gan kosmētikas līdzekļus un preces mājoklim!



More articles

Comments (0)

There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!

Leave a comment