Latvijā radīta unikāla 100% dabisku un ekoloģisku produktu platforma

Latvijā radīta unikāla 100% dabisku un ekoloģisku produktu platforma

0 comments

2020 gadā savu darbību Latvijā uzsācis ģimenes uzņēmums NATURETTY. Domājot par dabai draudzīgu produktu ieviešanu ikdienā, uzņēmums izveidojis platformu, kurā tiek piedāvāta 100% dabiska kosmētika, ķermeņa kopšanas līdzekļi, eko un zero waste preces, kā arī ilgtspējīgus produktus mājoklim un visai ģimenei.

Kā sākas ideja par 100% dabisku produktu platformu NATURETTY?

NATURETTY stāsts aizsācies kādā lauku sētā, Vidzemes apvidū. Uzņēmuma radītāji Jurģis un Ina jau agrā bērnībā dedzīgi iemācījās novērtēt dabas brīnumaino vērtību un spēku. Arvien vairāk pievēršoties dabiskās kosmētikas produktiem, Jurģis un Ina sāka eksperimentēt ar dabas augiem, lai pagatavotu dabiskus ķermeņa produktus iekšējai un ārējai labsajūtai. Ar laiku radās interese par to, kur iegādāties 100% dabiskus produktus, lai ar prieku tos vairāk lietotu savā ikdienā. Eko marķējums ne vienmēr nozīmē, ka produkti ir pilnībā dabiski.  To Jurģis un Ina saprata, tiklīdz sakārās ar to, ka nereti populāro eko un bio uzņēmumu produktu sastāvos ir arī sintētiskas vielas,  ka šie produkti nav 100% dabiski un ka cilvēki patiesībā nezina, ko nozīmē uz produktu etiķetēm norādītās sastāvdaļas. Jurģis un Ina saprata, ka vēlas radīt vietu, kur cilvēks, ietaupot savu laiku, var iegādāties labāko, ko cilvēks spēj radīt no dabas – 100% dabiskus un tīrus produktus. Iepazīstot daudzus dabisko zīmolu radītājus un pašiem ikdienā testējot viņu radītos produktus, tika nodibinātas veiksmīgas sadarbības. To rezultātā radās platforma naturetty.com, kā pamatvērtības ir CILVĒKS, DABA, GODĪGUMS un RŪPES.

Paši zīmola radītāji par dabisko un ekoloģisko produktu izvēli saka šādi: “Mūsu ķermenis patiesi ir mūsu templis, mūsu sistēma. Cilvēks pat nenojauš, ka katru dienu lietojot ķermeņa kopšanas līdzekļus, pilnus ar sintētiskiem savienojumiem, kādā dienā parādīsies sekas. Tas, ko mēs ēdam, ko mēs domājam, ko jūtam, kā dzīvojam, – arī šeit pastāv risks piesātināt sevi ar toksiskām un ķīmiskām vielām. Labākais, kā mēs varam palīdzēt sev un apkārtējiem, ir stāstīt, ka cilvēkam ir iespēja izvēlēties dzīvot labāk un veselīgāk.”

Kādus produktus var iegādāties NATURETTY?

Uzņēmums sadarbojas ar zīmoliem, kas rada tikai 100% dabisku kosmētiku, kā arī  ekoloģiskus un zero waste produktus. Šādu zīmolu identificēšana un uzrunāšana ir laikietilpīgs darbs. Tā laikā tiek izpētītas sastāvdaļas, to ieguves veids, iepakojums, u.c. nianses. Katra sadarbība ir īpaša un profesionāla, lai kopā būtu iespēja sasniegt maksimāli labāko rezultātu.

NATURETTY turpmākie mērķi ir saistīti ar jaunām sadarbībām, veiksmīgu uzņēmuma attīstību un produktu piedāvājuma klāsta papildināšanu. Nākotnē tiek plānoti dažādi dabas pasākumi Vidzemes laukos, kur klientiem un sadarbības partneriem būs iespēja izbaudīt dabu visā tās krāšņumā. Līdz ar jaunām sadarbībām, arī NATURETTY  produktu klāsts aug. Uzņēmums tic, ka ar laiku tas saniegs vairāk nekā 100 dažādus produktus cilvēka labsajūtai un skaistumam. Uzņēmuma veidotāji tic, ka NATURETTY izdosies darīt pasauli tīrāku, veselīgāku un laimīgāku ilgtermiņā.

NATURETYY ir ģimenes uzņēmums, kura platformā tiek piedāvāti 100% dabiski produkti – ķermeņa un sejas kosmētika, ilgtspējīgi produkti mājoklim un zero waste preces no dažādiem zīmoliem gan Latvijā, gan ārpus tās.



More articles

Comments (0)

There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!

Leave a comment